23948sdkhjf

Ny dansk virksomhed med alternativ til pilotering

ScrewFast Scandinavia er navnet på en nystartet entreprenørvirksomhed, som tilbyder et skånsomt alternativ til andre former for pilotering.
Entreprenørvirksomheden ScrewFast Scandinavia er netop startet op og tilbyder et skånsomt alternativ til andre former for pilotering.

ScrewFast tilbyder stabilisering af eksisterende bygningskonstruktioner og/eller etablering af fundamenter uden opgravning til bl.a. master, beboelsesejendomme og skorstene. Kernen i ScrewFasts metode er de så-kaldte ’skruepæle’.

Med skruepæle behøver man hverken tænke på bortskaffelse af jord, skadelige vibrationer, tidskrævende reetablering eller planering af terræn før etablering af fundamenter. Dvs. at der alt i alt er tale om fordele ved ScrewFasts metode sammenlignet med traditionelle metoder, der må siges at være relevante i en tid, hvor netop tid er en mangelvare.

Skruepæle både ligner og virker efter samme princip som de skruer, vi bruger i hverdagen. Skruepæle, består nemlig af stålpæle, hvorpå der er svejset skrueplader, og de monteres ved at blive skruet i jorden ved hjælp af entreprenørmaskiner.

Pælene opnår stabilitet og styrke fra skruepladernes greb i jorden og fra, at jorden indlejrer sig imellem dem. Når skruepælene er placerede, er det skruepladerne, der bærer belastningen fra huset, skorsten, masten eller noget helt fjerde.

Kilde: ScrewFast Scandinavia

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094