23948sdkhjf

Hammerslag med nagelfast resultat

Ny sømdybel i NKT-Fasteners sortimentet gør det langt lettere og hurtigere at montere emner på alle typer af vægge.
Nu er det blevet langt lettere og hurtigere for både gør-det-selv-folk og håndværkere at montere paneler og lignende ting på en hvilken som helst væg med et sikkert og holdbart resultat.

ITW Construction Products i Middelfart har nemlig udvidet sortimentet af NKT-Fasteners produkter med en nyudviklet sømdybel, der kan anvendes i alle materialer og med en minimal risiko for fejl.

Nyheden hedder Sømdybel HIT, og med den i hånden skal man blot bore et hul igennem emnet og ind i væggen. Sætte sømdyblen på plads. Banke sømmet ind med en hammer. Og så er arbejdet perfekt udført.

Sømdybel HIT er nemlig markedets første universalsømdybel, og det betyder, at den kan anvendes på alle typer af vægge - uanset om de er af beton, mursten, gips eller letbeton. Samtidig er sømdyblen udstyret med en helt unik spærre, der bevirker, at sømmet ikke kan begynde at ekspandere dyblen, før den sidder perfekt dybt inde i borehullet. Det giver en helt ny sikkerhed for, at fastgørelsen bliver optimal, og at arbejdet får den helt rigtige og flotte finish.

Sømdybel HIT er markedets eneste sømdybler med CE ETA-godkendelse, og de fås i mange forskellige størrelser. De indgår i det nye og komplette program af plugs og ankre, som ITW Construction Products nu introducerer på markedet som udvidelse af det kendte NKT-Fasteners sortimentet af søm og skruer. Det nye program af plugs og ankre dækker ethvert behov for ophængning på alle typer af vægmaterialer.

Alle NKT-Fasteners produkter forhandles landet over gennem byggemarkeder, tømmerhandler og beslagforretninger. Der kan læses mere om Sømdybel HIT og de øvrige produkter på www.nkt-fasteners.dk

Kilde: NKT Fasteners - www.nkt-fasteners.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156