23948sdkhjf

Nordmænd køber EF Sikring

Det danske sikringsfirma bliver en del af Nokas koncernen.
Den norske sikkerhedskoncern Nokas køber 60 procent af aktierne i det landsdækkende sikringsfirma EF Sikring. Brødrene Brian og Kenneth Johansen fortsætter både som medejere og medarbejdere i selskabet.

EF Sikring skifter nu navn til Nokas Teknik og bliver dermed en del af den hurtigt voksende norske sikkerhedskoncern Nokas. Virksomheden har teknikere fordelt på kontorer i Aalborg, Aarhus, Oksbøl og Rødovre, og de vil fortsætte med at levere skræddersyede løsninger inden for adgangskontrol, videoovervågning og alarmsystemer.

I 2003 købte brødrene Brian og Kenneth Johansen firmaet ud af installationsforretning Erik Fals og startede op som selvstændige alarmteknikere i små lokaler i midten af Aalborg. I 2010 åbnede de den anden af virksomhedens i alt fire afdelinger, denne gang i Rødovre, og derfra er det gået stærkt.

Opkøb en del af strategien
Salgsprocessen startede allerede i foråret sidste år. Dengang var en større dansk koncern interesseret i EF Sikring. Efterfølgende var EF Sikring i dialog to andre virksomheder, inden EF Sikring selv kontaktede Nokas i efteråret. Her blev forhandlingerne straks varme, og nu er salget gennemført

- Det var været en del af vores strategi at blive opkøbt. Selvom Nokas er en stor koncern, så er afdelingerne meget lokaforankret og ingen topstyring. Det har været meget vigtigt for os, siger Kenneth Johansen, salgsdirektør i EF Sikring og tilføjer:

- Nokas er store på cash-handling i Danmark, og vi bliver grundstenen i den danske teknikafdeling.

Parterne ønsker ikke at udtale sig om købesummen.

Fakta
Nokas har aktiviteter i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Holland. Nokas leverer sikkerheds- og værdihåndteringsløsninger til omkring 190.000 kunder fordelt på fire divisioner: Nokas Cash Handling, Nokas Security, Nokas System og Nokas Safety.

EF Sikring har fire kontorer i Danmark og dækker hele landet. Selskabet har specialiseret sig i tekniske sikringssystemer inden for alarm, videoovervågning og adgangskontrol. Selskabet leverer til en række store danske virksomheder og det offentlige som f.eks. OK a.m.b.a., Shell Express, DLG a.m.b.a., Georg jensen A/S, Nordjyllands Politi, Fårup Sommerland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094