23948sdkhjf

Bygg Reis Deg – Nordens største Byggmesse

Den norske messe Bygg Reis Deg i Lillestrøm, der er Nordens største messe, der henvender sig til byggeriet samler hvert andet år 60.000 besøgende. I år er interessen fra udstillere endnu større end tidligere, og allerede nu melder messen om udsolgt.
Arrangørerne af Bygg Reis Deg, der kalder sig for Nordens største byggemesse, melder allerede nu ”udsolgt” på udstillingsarealet på messen, der afholdes i september i Lillestrøm i Norge.

- Allerede i begyndelsen af maj var udstillingsarealet booket op. Ikke dårligt, taget i beragtning af størrelsen på udstillingshallerne, og at der næsten er et halvt år til messen løber af stablen, siger Magnus Østby, en af arrangørerne bag Bygg Reis Deg, og fortsætter:

- Bygg Reis Deg er byggebranchens udstillingsvindue. Den store interesse for at være med lige netop i år skyldes højkonjunktur og den høje aktivitet i byggebranchen.

Bygg Reis Deg er en norsk messe med internationalt islæt og har udstillere fra Norge, de nordiske lande og resten af verden. Og selvom messen har 22 år på bagen, er der ikke megen forskel at se på den første til den 22. i rækken af byggemesser. Det er stadig fremvisning af nyheder og trends inden for branchen, der er på dagsordenen.

Bygg Reis Deg af holdes i dagene 18. – 23. september 2007 i Lillestrøm i Norge.

Kilde: Bygg Reis Deg - www.byggreisdeg.no

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078