23948sdkhjf

El-installatører fusionerer på Sjælland

Hansen & Søgart vil vokse til dobbelt størrelse.
Elinstallatøren Hansen & Søgart A/S slår dørene op for nuværende og nye kunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Den nye elinstallatør er en fusion mellem J.H. Elecktric A/S fra Hillerød og P. Andersen & Co. fra Frederiksberg, og den nyskabte virksomhed opruster inden for både service, nye kompetencer og hurtigere reaktionstid.

Der er i dag 12 medarbejdere i Hansen & Søgart A/S, og det er målet, at de vil være 25 mand om et par år.

Den ene partner, Jørgen Hansen, har i ti år drevet sin egen elinstallatør virksomhed og arbejdet for københavnske og nordsjællandske virksomheder, og den anden partner er Patrik Søgart.

- De gamle dyder som kompetent el-arbejde, hurtig service og fornuftige priser røres der ikke ved. Det nye er, at vi fremover kan tilbyde nye kompetencer, rådgive med nye ideer og får musklerne til at reagere hurtigere - også på større opgaver, siger Jørgen Hansen.

Blandt de nye kompetencer er intelligente bygningsinstallationer, IBI, samt installation af ventilation og energivejledning til både virksomheder og private. Den nye elinstallatør bliver også leveringsdygtig i løsninger til sikring og brand.




Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109