23948sdkhjf

Grovvarekoncern bygger for 100 millioner på Aarhus Havn

Danish Agro udvider sine logistikfaciliteter på havnen.
Udvidelsen indebærer byggeri af nye lagerhaller med tilhørende lossefaciliteter, og den vil øge lagerkapaciteten med 60.000 ton, så det samlede anlæg fremover kan rumme godt og vel 100.000 ton. Det nye byggeri er en samlet investering på i alt 100 millioner kroner.

Rådgiver og arkitekt er VH Rådgivning. Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal bygge. Der er en budrunde i gang, og der skulle gerne ligge en endelig beslutning i slutningen af februar, oplyser Danish Agro.

- Danish Agro skal konstant sørge for, at være en så effektiv og værdifuld samarbejdspartner for danske landmænd som muligt. Udvidelsen af vores planlager og lossefaciliteter på Århus Havn vil være med til at effektivisere vores losning af varer, øge fleksibiliteten omkring lagerfaciliteter og skabe en mere smidig logistik. Alt sammen til fordel for vores kunder og ejere, siger koncernchef i Danish Agro, Christian Junker, som ser store perspektiver i de nye faciliteter.

Helt præcist bliver der bygget en helt ny hal, der er 240 meter lang, og derudover bliver en eksisterende hal udvidet, så den også er 240 meter lang. De nye faciliteter skal blandt bruges til varer såsom sojaskrå, gødning, træpiller, korn og raps.

Det forventes at byggeriet står færdigt i løbet af 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141