23948sdkhjf

Jorton lancerer førstehjælpscontainer til byggepladserne

Bygge- og anlægskoncernen har sammen med en paramediciner udviklet en beredskabscontainer med førstehjælpsudstyr.
Jorton har taget en nyudviklet førstehjælpscontainer i brug på en byggeplads i Aalborg. Beredskabscontaineren, som den også kaldes, er udviklet i samarbejde med en paramediciner fra virksomheden Life2Save og lanceres netop som Jorton har præsteret et 2014 med kun en enkelt arbejdsulykke på deres anlægs- og byggepladser.

Helikopterbåre og GPS
Beredskabscontaineren er udstyret med det vigtigste ergonomiske båreudstyr, hjertestarter, alle slags forbindinger og andet nødvendigt grej til førstehjælp samt en rød tekst på siderne og på taget, hvis der bliver brug for at guide en helikopter til stedet. Der er varme, lys og ro for vind og vejr samt mobiltelefon med installeret 112 app og GPS. Containeren får følgende ord med på vejen af Lars Rasmussen, der er paramediciner, førstehjælpsinstruktør og konsulent på opgaven:

- Som paramediciner og rådgiver har jeg ikke set bedre førstehjælpsberedskab på nogen arbejdsplads i de 14 år, jeg har kørt ambulance. Jeg håber, at JORTONs tiltag vil smitte af på andre entreprenører i byggebranchen, siger Lars Rasmussen.

Udstationeret i Aalborg
JORTONs nye førstehjælps container er netop blevet udstationeret ved Aalborg Universitet i forbindelse med opførelsen af det 8000 etagemeter store Institut for Byggeri og Anlæg. Ifølge JORTONs chef for Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø, Peder Larsen, vil virksomheden høste af erfaringerne fra brugen af containeren, før der indrettes flere lignende containere til andre af virksomhedens store byggepladser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094