23948sdkhjf

Brønderslev Elektro overtager nordjysk virksomhed

Som led i et generationsskifte har Brønderslev Elektro fra årsskiftet overtaget Dronninglund Elektro.
Med salget af Droninglund Elektro til Brønderslev Elektro er en ring sluttet for Karsten Jensen. Han og faderen Orla Jensen købte nemlig Brønderslev Elektro i 1973.

Siden drev Karsten Jensens bror, Allan Jensen, Brønderslev Elektro, indtil den nuværende indehaver, Lars Sanderhoff, overtog virksomheden i 1999.

I 1980 stiftede Karsten Jensen virksomheden Dronninglund Elektro, som nu er blevet overtaget, og Karsten Jensen fortsætter som afdelingsleder hos Brønderslev Elektro.

- Jeg ser fusionen med Brønderslev Elektro som en stor fordel for vores mange faste kunder i Østvendsyssel. Jeg får nu mulighed for at trække på mange flere kompetencer, lige som kunderne kan være sikre på ikke blot at modtage den samme høje kvalitet, som de er vant til, men samtidig en række yderligere muligheder, idet Brønderslev Elektro jo også har en afdeling med trykluft. Endelig bliver vi i stand til at løse flere større opgaver, siger Karsten Jensen.

Toneangivende i Nordjylland indenfor elektro og trykluft
Foruden salg, service og reparation af alle typer elektromotorer har Brønderslev Elektro også kompetencer indenfor procesanlæg, kranmotorer, generatoranlæg samt produktion af el-tavler og styretavler til den maritime sektor. Derudover tilbyder autoafdelingen salg, service og reparation af startere, generatorer og bilvarmere til autoværksteder og private kunder.

- Hos Brønderslev Elektro glæder vi os over, at vi nu også har fået Dronninglund Elektro med som en del af vores koncern. Vi har længe haft et ønske om at være endnu mere til stede i Østvendsyssel, og vi er nu den professionelle samarbejdspartner for kunder fra øst til vest, når det drejer sig om salg, reparation og projektering af alt indenfor elektromotorer samt trykluft. Med overtagelsen af Dronninglund Elektro får vi mulighed for at styrke og udvikle vores position som en af de toneangivende virksomheder indenfor elektro og trykluft i Nordjylland, siger indehaver Lars Sanderhoff.

Brønderslev Elektro og Trykluft beskæftiger omkring 30 medarbejdere. Med lokal tilstedeværelse i Brønderslev, Frederikshavn, Dronninglund og Aalborg samt effektiv logistik afdelingerne imellem er kunderne sikret en hurtig og professionel assistance, når de har brug for hjælp. 24 timer i døgnet, 365 dage om året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109