23948sdkhjf

EF Sikring tågesikrer Georg Jensen

Virksomheden har sikret Georg Jensen flagship-stores på Strøget i København og Aarhus og koncernens administration og produktion.
Georg Jensens største flagship-store ligger i København med adresse på Amagertorv på den centrale del af Strøget.

Den er for kort tid siden blev genåbnet efter en total gennemrenovering, og samtidig blev hele forretningens sikring gennemgået og fornyet af EF Sikring, der med afdelinger i henholdsvis København, Aarhus, Aalborg og Oksbøl betjener Georg Jensens forretninger i København og Aarhus og administration og værksted på Frederiksberg.

Krav fra forsikringsselskab og forretning
- Sammen med sikringskonsulent Torben Lund fra Codan Forsikring gennemgik jeg Georg Jensens lokationer og fandt de optimale løsninger, hvor vi lagde vægt på sikringsniveauet, på udformningen i den stilrene forretning og på omkostningerne til sikringen. På den måde fik vi opfyldt kravene fra både kunden og kundens forsikringsselskab og lavet et stykke fagligt arbejde, vi er stolte af, fortæller salgschef Michael Larsen, EF Sikring.

Georg Jensen er blandt andet blevet sikret med tågekanoner fra danske Protect. Tågekanonerne produceres i Danmark, og selskabet er ejet af Poul Dalsgaard og Claus Damgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094