23948sdkhjf

Nyt Helsingør-center udpeger chef

Michael Christensen er pr. 1. januar 2015 ansat som centerchef i Helsingør Kommunes nye Center for Økonomi og Ejendomme.
Center for Økonomi og Ejendomme er et nyt center, som bliver født af en sammenlægning af Helsingør Kommunes Center for Økonomi og Styring og Center for Ejendomme. Det nye center begynder sit virke den 1. januar 2015, når Michael Christensen tiltræder som centerchef.

- Jeg synes, at Helsingør Kommune er en interessant kommune med spændende visioner for fremtiden. Så jeg glæder mig rigtigt meget til at komme igang med de nye opgaver og udfordringer i Helsingør. Særligt vil jeg have fokus på processen med at sammenlægge de to nuværende centre, og skabe et nyt samlet center for økonomi og ejendomme, som både kan fastholde alle kvaliteterne fra de hidtidige centre, men samtidigt også skabe nye synergier og udnytte ressourcerne endnu bedre til gavn for kommunens borgere, siger Michael Christensen.

Michael Christensen kommer fra en stilling i Københavns Kommune. Der har han siden 2010 været leder af Budget og Analyse i Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Michael Christensen er cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og har sideløbende med sin karriere også virket som reserveofficer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11