23948sdkhjf

OPP i spil til Vordingborgs nye rådhus

Vordingborg skal have nyt rådhus. Politisk enighed om at bygge nyt og sætte det rådhus gamle til salg. Muligheden for at bygge nyt som OPP vil blive undersøgt.
Rådhuset på Valdemarsgade i Vordingborg skal sættes til salg. Mulighederne for at bygge et nyt permanent rådhus skal samtidig undersøges. Årsagen er ifølge borgmester Knud Larsen, at det bliver dyrere end forventet at renovere den nuværende rådhusbygning.

Muligheden for at realisere et nyt rådhusbyggeri som OPP-projekt skal nu undersøges. Samtidig skal der findes en køber til rådhusgrunden på Valdemarsgade.

Økonomien er en udfordring
Rådhusplanerne blev drøftet på et møde i kommunens Udvalg for Økonomi, Planlægning og Udvikling sidste uge. Her blev man enige om, at målet er et nyt rådhus. Men der er stadig væsentlige udfordringer, som skal løses, inden et nyt rådhus bliver en realitet. Først og fremmest skal pengene findes:

- Vi har i vores nuværende budget valgt at prioritere midler til en ny svømmehal, og der er ikke umiddelbart råd til også at bygge nyt rådhus. Derfor skal vi have solgt den nuværende rådhusbygning, siger borgmester Knud Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094