23948sdkhjf

Bravida satser på færre leverandører

Installationsvirksomheden vil sænke indkøbsomkostningerne med 10 % gennem samlet indkøb og partnerskaber.
Bravida indleder nu et langsigtet arbejde for at opbygge en stærkere leverandørbase med færre leverandører på nordisk og nationalt niveau. Gennem lavere priser, rigtigt produktvalg og en forbedret indkøbsproces vil Bravida etablere et tættere partnerskab med sine leverandører - fra bestilling til slutleverance.

- Vi ser en tydelig trend hen i mod udenlandske installationsvirksomheder, som øger sin tilstedeværelse i Norden ved at konkurrere med lave personaleomkostninger og materialer indkøbt til lavere priser på deres egne hjemmemarkeder. Vores kunder foretager også deres indkøb i lande med lavere priser end i de nordiske lande. For at bevare vores konkurrencekraft i fremtiden skal Bravida sænke indkøbsomkostningerne, siger Staffan Påhlsson, koncernchef i Bravida i en pressemeddelelse.

Siden 2012 har Bravida-koncernen på skandinavisk plan gennemført et effektiviseringsprogram tilpasset installations- og serviceprojekter og med udgangspunkt i principperne for ”lean construction”. Ledelsen tager nu næste skridt og indleder et nyt projekt, der har som mål at opbygge en langsigtet leverandørbase med færre leverandører. I samarbejde med udvalgte leverandører skal Bravida effektivisere hele værdikæden. Det indebærer et øget fokus på produktvalg og hele indkøbsprocessen.

- Sammen med vores leverandører skal vi arbejde på at kunne give vores kunder konkurrencedygtige priser. Vi skal sænke vores indkøbsomkostninger i Bravida med 10 % ved hjælp af et fokuseret arbejde med vores indkøb. Med rette pris, rigtigt produktvalg og forbedrede processer er det muligt, siger koncern-indkøbschef i Bravida, Lars Korduner.

Bravida har arbejdet med indkøbsprojektet henover efteråret. Den 20. november deltog de største grossister i Norden på et informationsmøde hos Bravida, hvor de blev informeret om den nye strategi og det overordnede mål på 10 % reduktion af indkøbsomkostningerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094