23948sdkhjf

Konkurs fordyrer plejehjem i Greve

Byggeriet af Langagergård Plejecenter er blevet 50 mio. kr. dyrere end forventet – ifølge Greve Kommune primært som følge af Brdr. Andersens konkurs i 2011.
Byggeriet af Langagergård Plejecenter er nu afsluttet, og regnskabet for byggeriet viser, at byggeriets samlede pris blev cirka 246 millioner kroner. Det skriver Greve Kommune i en pressemeddelelse.

Prisen er cirka 50 millioner kroner dyrere end det oprindelige budget for byggeriet fra 2010 og fordeler sig med cirka 20 millioner kroner på boligerne og 30 millioner kroner på fællesarealerne.

Ifølge kommunen skyldes fordyrelsen af byggeriet især hovedentreprenøren Brdr. Andersens konkurs tilbage i 2011. Byggeriet lå herefter delvist stille i vinterperioden, indtil nye entreprenører kunne komme i gang. Herudover har konkursen medført ikke-budgetterede udgifter til blandt andet en forlænget byggeperiode, øgede udgifter til bygherrerådgivning og uforudsete udgifter til advokat og voldgiftssager.

- Jeg er glad for, at vi nu med det endelige byggeregnskab kan sætte et punktum i sagen om byggeriet af Langagergård Plejecenter. Nu ved vi, hvad byggeriet har kostet. Og så kan vi i øvrigt glæde os over, at vi har fået et godt nyt plejecenter, siger borgmester Pernille Beckmann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125