23948sdkhjf

ATP køber erhvervsprojekt i København

Tetris har solgt det 7.000 m² store ”Turbinehuset” til ATP Ejendomme, der overtager ejendommen, når den står færdig i 2016.
Turbinehuset er en kommende 7.000 m² stor erhvervsejendom, der ligger Adelgade 12 i København K. Udviklingen er indledt, og den færdige ejendom vil indeholde butikker i stueplan, p-kælder og kontorlejemål i seks etager.

ATP Ejendomme overtager ejendommen, når byggeriet er afsluttet, forventeligt andet kvartal 2016.

- Vi er meget tilfredse med investeringen i Turbinehuset, der er i tråd med den overordnede strategi med fokus på moderne, velbeliggende og fleksible kontorejendomme. Vi ser et stort behov for netop denne type kontorarealer i det centrale Købehavn, som er præget af ældre og mindre fleksible ejendomme, siger direktør i ATP Ejendomme, Michael Nielsen.

Turbinehusets navn er inspireret af naboen, Turbinehallerne, der var Københavns første elværk. Bag projektet står udviklingsselskabet Tetris med Danielsen Architecture som arkitekt.

- Turbinekonceptet går ud på, at virksomhederne skal have maksimal fleksibilitet til at indrette sig på etagerne, og at kantinen er udskiftet med Turbinecafeen, som dagen lang vil servicere virksomhederne og bidrage med tværfaglig bistrostemning i husets frokostcafe. Over 50 % af huset er allerede lejet ud, og vi glæder os til at levere et topmoderne kontorfællesskab midt i byen, siger Rasmus Friis, administrerende direktør hos Tetris.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078