23948sdkhjf

Ny medejer i Blue-Tech

Samtidig med, at El-Huset Bramming skifter navn til Blue-Tech A/S, bliver Carsten A. Christensen ny medejer i virksomheden.
Carsten A. Christensen er den 1. oktober indtrådt som medejer af Blue-Tech på lige vilkår med el-installatør Allan Krogh, der har drevet firmaet siden 1999. Samtidig har firmaet skiftet navn fra El-Huset Bramming til Blue-Tech. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

- Vi har kendt hinanden i mange år. Både fra el branchen og bestyrelsesarbejde, og da Carsten stoppede i sit daværende job, var det ikke svært for os at finde sammen. Vi tænker meget ens, men har hver vores stærke sider, og måder at løse opgaver på. Vi er derfor sikre på at vores nye makkerskab vil være godt. Både for udviklingen af vores virksomhed og for kunderne. Vi er overbeviste om, at vi med vores nye konstellation bliver endnu bedre til at imødekomme de stadig større udfordringer, der stilles til en moderne teknisk samarbejdspartner. Både nu og i fremtiden, skriver de to medejere.

Ny mand til det administrative
Årsagerne til ændringerne skal dels findes i et stort ønske fra Allan Krogh om at udvide kompetencerne indenfor det tekniske, samt at kunne koncentrere sig mere om selve opgaveløsningerne, da det er der interessen altid har været størst. Derudover vil Allan gerne frigøres fra de mange administrative opgaver, der naturligvis ligger i en teknisk virksomhed.

Både medarbejdere og lokalerne i Bramming og Esbjerg forbliver de samme.

Carsten A. Christensen er uddannet Proces El-teknik og leder, og har besat stillinger gos Varmodan, Siemens og Dan-El, hvor han også var partner i flere år. Han har nu ansvaret for de administrative opgaver i Blue-Tech.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078