23948sdkhjf

Pro Elteknik flytter for at udvikle og udvide

Installatør-virksomheden flytter sin afdeling i Skarrild til Sdr. Felding, hvor man bliver del af en erhvervspark, med alt hvad det indebærer af muligheder for at samarbejde og udvide.
Pro Elteknik er nyeste beboer i Erhvervspark Midt i vestjyske Sdr. Felding. Her slutter installatør-virksomheden sig til Emtelle Scandinavia A/ S, Rotek A/ S, tømrer-og snedkerfirmaet René Lauritsen og webbutikken Sovedyret.dk. Det skriver Herning Folkeblad.

Det er installatør-virksomhedens afdeling i Skarrild, der er flyttet nogle kilometer mod vest til Sdr. Felding. Her får de ansatte 300 kvadratmeter med kontorer, værksted samt lager og ikke mindst muligheden for at udvide forretningen, hvis lejligheden byder sig:

- Det kommer an på udviklingen, og hvor meget arbejde vi får. Men det er planen, at der skal flere folk herud, siger den en af Pro Eltekniks to direktører, Karl-Anker Krath, til Herning Folkeblad.

Stor vækst siden sammenlægning
Ud over Sdr. Felding-afdelingen og hovedsædet i Lem har Pro Elteknik også afdelinger i Herning, Skjern samt Tistrup.

Sidste år fusionerede Karl-Anker Kraths Pro Elteknik, med Herning El-Center, som den nuværende direktør for slag, Klaus Deleuran Svendsen, kommer fra. Virksomheden er er efterfølgende vokset med 10-15 medarbejdere, så der nu er 65 ansatte. Heraf arbejde de fem i afdelingen, der altså nu bliver del af Erhvervspark Midt.

Hovednavnet Pro Elteknik er fælles for afdelingerne som også kendes under de tidligere navne; Lem-El, Luxel, El-Nyt og Herning El-Center.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234