23948sdkhjf

Jordbunden driller gravearbejdet

Arbejdet med at grave en spildevandsledning mellem Pandrup og Aabybro er stødt på udfordringer.
Jammerbugt Forsyning er godt i gang med udførslen af arbejdet med at grave spildevandsledning ned fra Pandrup til Aabybro. Ledningen skal etableres fordi vandet fra Aabybro fremover skal renses i Pandrup. I Aabybro erstattes renseanlægget af en pumpestation.

Ledningen er på i alt 5,3 kilometer. Arbejdet startede på Pandrup Renseanlæg, er nu nået til Rævhedevej og følger tidsplanen.

Jordbunden driller dog lidt. Den skifter flere steder mellem sand og ler. Derfor underborer man visse steder, hvilket vil sige, at man fører et rør under jorden i stedet for at grave det ned.

Underboring er normalt dyrere end almindelig gravning. Spildevandsingeniør Jane Møller Mortensen fra Jammerbugt Forsyning forventer dog ikke, at den samlede regning bliver væsentligt dyrere – idet jordbundsforholdene på strækningen er meget varierende, kan det vise sig at være den billigste løsning.

Den samlede pris for hele projektet bliver 22 millioner kroner. Det samlede projekt afsluttes næste år, mens spildevandsledning og pumpestation tages i brug i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11