23948sdkhjf

Jyske Bank tæt på byggestart i Silkeborg

Silkeborg Kommune har netop udstedt byggetilladelsen til det første byggeri i Erhvervskorridoren ved Silkeborgmotorvejen.
Med byggetilladelsen kan Jyske Bank sætte gang i nedrivningen af en mindre del af det eksisterende byggeri på Neckelmann-grunden. Det nye byggeri begynder efter planen sidst på året.

Jyske Bank bygger omkring 7.000 kvadratmeter i den vestlige del af Erhvervskorridoren ved Silkeborgmotorvejen. Her bliver der omkring 300 arbejdspladser inden for it og finans plus produktionskøkken til bankens kantiner.

Byggeriet styrker troen på erhvervsområdet
Første del af byggeriet sker i overensstemmelse med den gældende lokalplan. På vej til politisk behandling er et forslag til lokalplan for den centrale del af Erhvervskorridoren. Det indeholder også en strukturplan for hele området, inklusive Neckelmann-grunden.

- Det bliver en god dag, for det er en ønskestart på udviklingen af vores nye erhvervsområde, halvandet år før motorvejen er færdig. Det styrker forventningerne om, at virksomheder i stort tal vil rykke ind i Erhvervskorridoren i de kommende år, siger Silkeborg-borgmester Steen Vindum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157