23948sdkhjf

Fem teams i spil til nyt sportscollege

En ny bygning med 73 ungdomsboliger er på vej i Slagelse. Ud af et felt på 25 ansøgere har man nu prækvalificeret fem teams.
De udvalgte teams:
Jørgen Friis Poulsen A/S, Sweco Architects A/S, Midtconsult, Fjerring
Georg Berg A/S, Arkitema Architects K/S, ISC Rådgivende Ingeniører A/S
Hansson & Knudsen A/S, Cubo Arkitekter A/S, Polyform Arkitekter ApS, Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S
STB Byg, Cebra, OBH Rådgivende Ingeniører
Enemærke & Petersen A/S, Domus Arkitekter A/S, H+ Arkitekter A/S, D.A.I
25 teams har budt ind på byggeriet af et nyt sportscollege ved Slagelse Stadion. Fem totalentreprenører er nu udvalgt til at give et endeligt bud på, hvordan det nye sportscollege skal indrettes og i sidste ende også se ud.

Forslagene fremlægges for et bedømmelsesudvalg i januar, som peger på en totalentreprenør, der skal arbejdes videre med. Herefter præsenterer Slagelse Kommune og Slagelse Boligselskab det endelige forslag til politisk behandling i februar 2015.

- Projektet omfatter, at der bygges en integreret bygning på vestsiden af den gamle tribune ud mod træningsbanerne. Den nye bygning skal indeholde 73 ungdomsboliger, hvoraf de 25 er reserveret sportsudøvere. Dertil renoveres omklædningsrum, og der indrettes rum til styrketræning, klubfaciliteter osv. I etableringen indgår desuden en renovering af den gamle tribune på Slagelse Stadion, som er slidt og energimæssigt utidssvarende, fortæller Arnold D. Johansen fra Georg Berg A/S, der er blandt de prækvalificerede totalentreprenører.

Arnold D. Johansen glæder sig ikke mindst over, at det er lykkedes at blive valgt med et team bestående af lokale firmaer. Georg Berg A/S har indgået forpligtende eksklusivaftaler med HJ Huse A/S, Sv. Aage Nielsen A/S og HP Christensen & Sønner A/S, som vil indtræde i teamet som underentreprenører på de områder, hvor Georg Berg ikke selv er udførende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11