23948sdkhjf

Renovering af friluftsbad bliver 40 procent billigere

En planlagt renovering af Ugerløse Friluftsbad vil koste 7,3 millioner kroner og ikke de ventede 12,5 millioner kroner.
Det viser en vurdering af renoveringsprojektet, som Teknologisk Institut har foretaget. Det skriver sn.dk.

Renoveringen af Ugerløse Friluftsbad bliver 5,2 millioner kroner billigere end først antaget. Holbæk kommune anvender derfor kun 7,3 millioner kroner af det afsatte budget på 12,5 millioner kroner til renovering af Ugerløse Friluftsbad.

De resterende 5,2 millioner kroner anvendes til at fordoble halpuljen i 2015 med henblik på at renovere haller og iværksætte nye idrætsfaciliteter i lokalområderne. Det viser kommunens budgetaftale for 2015-2018.

Omfattende opdatering
Renoveringen af friluftsbadet omfatter nye, højtliggende overløbsrender på langsiderne af bassinet og plinte ved bassingavlene. Bassinnet skal have ny bund, nye klinker på alle overflader, nyt bassinudstyr, nyt dæk over teknikkælderen, som udvides ved, at man fjerner eksisterende betonsandfiltre, et nyt vandbehandlingsanlæg placeres i teknikrummet, nye kemikalieanlæg placeres i nye kemikalierum, og der kommer ny udligningsbeholder og ny skyllevandstank.

Også personalefaciliteterne skal forbedres med frokoststue, bad og toilet.

Arbejdet på renoveringen af Ugerløse Friluftsblad bliver senest sat i gang til foråret, så det nyrenoverede friluftsbad kan stå klar sæsonen, som starter april/maj 2015.

Original artikel: http://www.sn.dk/holbaek/friluftsbad-ren...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141