23948sdkhjf

Nyt centerområde på tegnebrættet i Aalestrup

Ny lokalplan åbner for etablering af butiks-, kontor- og restaurationsbyggeri på den gamle ”Colas-grund” i Aalestrup, som skal blive en indbydende port til byen.
Området i det nordlige Aalestrup, hvor virksomheden Colas senest har haft til huse, skal omdannes til et nyt centerområde, der med funktioner, udseende med videre er med til at skabe en præsentabel og levende ankomst til Aalestrup. Det er kernen i et nyt lokalplanforslag.

Udviklingen af Colas-grunden sker i sammenhæng med ændringen af den eksisterende bymidte i Aalestrup. Ønsket er at fastholde og udvikle detailhandlen i Aalestrup generelt, som i de senere år har oplevet en negativ udvikling med butikslukninger og tomme lejemål. Planforslaget er hermed i overensstemmelse med udviklingsplanen for Aalestrup, ”Aalestrup - Byen på kanten af åen”.

I området gives det med planforslaget mulighed for etablering af dagligvare- og udvalgsvarebutikker, liberale erhverv, serviceerhverv, restauranter, caféer, tankanlæg og rekreativt område. Det samlede maksimale bruttoetageareal til butiksformål inden for området ikke må overstige 3.600 m² samt at bruttoetagearealet til den enkelte butik, eksklusiv personalefaciliteter, ikke må overstige 2.000 m² handel med dagligvarer og 1.000 m² for handel med udvalgsvarer.

Planforslaget er i offentlig høring frem til den 29. oktober 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095