23948sdkhjf

Lettere adgang til anlægsprojekter på Sjælland

Greve og Solrød Kommuner vil gøre det lettere for lokale virksomheder at blive underleverandør og samarbejdspartner på de mange store anlægsprojekter i Region Sjælland.
Som led i Greve og Solrød Kommuners vækstplaner inviteres lokale virksomheder til møde med en række relevante bygherrer og beslutningstagere. Mødet arrangeres i samarbejde med Greve-Solrød Erhvervsservice og Netværket Syd og har til formål at øge lokale virksomheders mulighed for at deltage i Region Sjællands anlægsprojekter.

Der planlægges og gennemføres i øjeblikket hundredvis af større og mindre bygge- og anlægsprojekter i både den private og offentlige sektor i hele Region Sjælland. De mange anlægsprojekter er en gylden mulighed for virksomhederne i Greve og Solrød til at skrive kontrakter med nogle af landets førende entreprenører.

Virksomhederne i Greve og Solrød favner bredt, og med alle de bygge- og anlægsprojekter, som sker i Region Sjælland, er der rigtigt meget brug for underleverandører. Arrangementet giver således mulighed for at sætte dialog i gang mellem nogle af Danmarks største entreprenører og Greve-Solrøds lokale virksomheder.

På mødet vil repræsentanter fra nogle af Danmarks førende entreprenører som Femern, BaneDanmark og Vejdirektoratet fortælle om, hvordan man kommer i spil som underleverandør og samarbejdspartner på nuværende og kommende projekter. Mødet er en enestående mulighed for det lokale erhvervsliv til at sætte præg på udviklingen i Region Sjælland og til at styrke samarbejdet med Danmarks førende entreprenører.

Deltagelse i mødet er gratis, men kræver tilmelding. Mødet afholdes den 21. oktober på Korporalskroen, Tåstrupvej 4 i Karlslunde, og dørene åbnes kl. 07.30.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079