23948sdkhjf

Arbejder videre med udbud på Resenbro Skole

Helhedsplanen for en udbygning af Resenbro Skole er blevet godkendt af Børne- og Ungeudvalget i Silkeborg Kommune, som nu arbejder videre med udbudsmateriale for projektet.
Resenbro Skole mistede taget på en gammel pavillon, da stormen Bodil hærgede landet i december 2013. Efterfølgende blev der set nærmere på for mulige fremtidige indretninger af skolens bygninger. Det er blandt andet tydeligt, at skolen trænger til en renovering og modernisering ud over arbejdsmiljømæssige problemer grundet dårligt indeklima.

Den 23. juni 2014 godkendte byrådet en anlægsbevilling på 16 millioner kroner til modernisering af Resenbro Skole. Efterfølgende godkendte Børne- og Ungeudvalget den 12. august 2014 udarbejdelsen af en helhedsplan i et samarbejde med Årstiderne Arkitekter og repræsentanter fra Resenbro Skole, skolebestyrelse, Ejendomme og Skoleafdelingen.

Udvalget har nu godkendt helhedsplanen med skitseforslag, og man arbejder nu videre med udbudsmaterialet til modernisering af skolen.

Etapeopdelt projekt
Helhedsplanen prioriterer ombygning af de eksisterende arealer, mens nybyggeri begrænses. Pavillonen og den nuværende klubbygning nedrives, og der opføres en tilbygning på cirka 340 kvadratmeter. Tilbygningen vil knytte skolens bygningsmasse tættere sammen og dermed løse de ellers manglende sammenhænge på skolen.

Ifølge den overordnede tidsplan ventes byggeriet at starter op ultimo april 2015 og vil være klar til ibrugtagning i løbet af 2016. Byggeriet inddeles i etaper, da der er tale om såvel modernisering af eksisterende bygninger som nybyggeri, og hvor der samtidig skal undervises.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11