23948sdkhjf

Holstebro-håndværkere forventer arbejde på center-projekter

En udbygning af Nørreport Centret i Holstebro eller opførelse af et nyt Enghavecenter vil give lokale byggefirmaer de samme muligheder, vurderer Holstebros håndværkerforening.
Det skriver Dagbladet Holstebro.

Der bør findes en løsning på, om Holstebros eksisterende Nørreport Center skal udbygges, eller om man vil gå videre med planerne om at opføre et nyt, 20.000 kvadratmeter stort Enghaven Center. Sådan lyder det fra den lokale industri- og håndværkerforening.

Hvilket af de to projekter der bør gennemføres, har foreningen dog ingen klar præference for, da begge byggerier giver udsigt til arbejde til lokale firmaer:

- Jeg kan ikke se, at noget firma i Holstebro, der vil være stor nok til at tage den investering, der bliver tale om ved Nørreport Centret. Opgaverne skal også i udbud, og det er jo langt fra sikkert, at det bliver lokale firmaer der vinder. Samtidig vil der altid være opgaver til lokale firmaer ved store byggerier, og det vil der også være ved et byggeri i Enghaven. Jeg tror ikke, forskellen for de lokale håndværkere vil være stor om det bliver det ene eller det andet projekt, der skal realiseres, siger Jørn Vejgaard, formand for industri- og håndværkerforeningen, til Dagbladet Holstebro.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094