23948sdkhjf

Ja til byggeprogram for sundhedscenter Haderslev

Haderslev byråd har godkendt byggeprogrammet for Sundhedscenter Haderslev, som har opførelsesudgifter på 71,5 millioner kroner, samt frigivet rådighedsbeløb på 2,3 millioner kroner.
Region Syddanmark, Psykiatriens anlægssekretariat og Voksen- og Sundhedsservice og Kommunale Ejendomme har udarbejdet et forslag til byggeprogrammet for det fælles projekt om opførelse af Sundhedscenter Haderslev. Sundhedscentret skal rumme både kommunale og regionale funktioner, primært indenfor det psykiatriske område men også regionale funktioner som jordemoderkonsultation og vagtlæge samt plads til mammografibus og blodbus.

Sundhedscenteret etableres med Region Syddanmark og Haderslev Kommune som bygherre i en fælles ejerforening, og projektet forventes udbudt efter totalrådgivermodellen og i efterfølgende fagentrepriser.

Opførelsesudgifterne er opgjort til samlede udgifter på 71,5 millioner kroner.

Haderslev Byråd har altså nu godkendt, at byggeprogrammet samt frigivet rådighedsbeløb.

Tidsplanen for projektet omfatter; Dispositions- og projektforslag i november 2014 til juni 2015; Udarbejdelse af for- og hovedprojekt fra juli 2015 til november 2015; Tilbudsfase fra december 2015 til marts 2016 samt Anlægsfasen er programsat fra maj 2016 til september 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125