23948sdkhjf

Byggeri-formand: Jeg er målløs

Martin Skou Heidemann, medejer og direktør i Skou Gruppen og formand for brancheforeningen Dansk Byggeri, afviser alle anklager om deltagelse i det københavnske byggekartel.
Mandag offentliggjorde Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK), at der netop er udstedt bødeforelæg for over 27 mio. kr. til 25 virksomheder i det københavnske byggekartel, hvor 33 virksomheder er sigtet for at aftale priser på byggeopgaver til en samlet værdi af op mod en halv milliard kroner.

Blandt de 25 virksomheder er Skou Gruppen, hvor formanden for Dansk Byggeri, Martin Skou Heidemann, er medejer og direktør. I et interview med TV 2 afviser han alle anklager om, at Skou Gruppen skulle have taget del i kartelvirksomhed:

- Jeg er målløs. Det må jeg sige. Vi er ikke blevet sigtet, vi er ikke blevet ransaget, og vi er heller ikke blevet afhørt af politiet. Og når der så dumper et bødeforlæg ind, så bliver man rimelig overrasket. Det er jeg i hvert fald blevet, siger han til TV 2.

Skou Gruppen købte i juli 2011 tømrerfirmaet Axel Rasmussen & Søn A/S i Allerød, og ifølge dagbladet Børsen er på den baggrund, at virksomheden er blevet involveret i kartelsagen. Pressechef i Dansk Byggeri Mogens Hjelm fortæller til Børsen, at jurister er ved at undersøge, om Martin Skou Heidemann hænger på de forseelser, som skete før overtagelsen af selskabet

Link til originalartikler:
http://nyhederne.tv2.dk/krimi/2014-10-06...
http://borsen.dk/nyheder/virksomheder/ar...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093