23948sdkhjf

Ny hovedindgang på Nykøbing F. Sygehus

Nykøbing F. Sygehus har fået bevilget 10 millioner kroner til at bygge en ny hovedindgang. Valget af byggefirma sker sidst i denne uge og byggeriet begynder i uge 42.
Den nye hovedindgang på sygehuset i Nykøbing F bliver placeret samme sted som i dag. Derfor skal den nuværende hovedindgang brydes helt ned - blandt andet det store betondæk, som indgangen ligger på.

Ud for den nuværende hovedindgang bliver der etableret byggeplads, og der bliver spærret for gennemkørsel fra Fjordvej til Ejegodsvej.

Den midlertidige hovedindgang til sygehuset, som patienter og pårørende skal benytte, kommer til at ligge på bagsiden i forhold til den nuværende hovedindgang. Her etableres også handicap-parkering, P-plads for sygetransport og holdepladser til taxa.

Valg af byggefirma sker først sidst i denne uge, oplyser stabschef i Region Sjælland, Michael Værnhøj Jørgensen, til Building Supply. Byggeriet begynder så i uge 42 og forventes færdigt i februar 2015.

Byggeriet af den nye hovedindgang til 10 millioner kroner sker udover de 228 millioner kroner, der er afsat til at udbygge Nykøbing F. Sygehus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092