23948sdkhjf

Familieeje giver succesfuld entreprenør frihed

Muligheden for at tænke langsigtet uden skelen til aktionærer og eksterne ejere har hjulpet JD-Contractor til vækst i alle kriseårene.
Det skriver Børsen.

Holstebro-firmaet JD-Contractor der som dykker- og offshore-entreprenør har specialiseret sig i etablering af tungt udstyr under havoverfladen, har formået at løfte både top- og bundlinje hvert år fra 2008-2011.

Det kan både tilskrives udbygningen af de seneste års store udbygning af havmølleparker. Men ikke mindst familieejerforholdet fremhæves som en styrke og klar årsag til væksten.

- Det er en af de helt store friheder. Det er nemt at træffe beslutninger, uden at der skal tages en masse hensyn. Vi kan tænke langsigtet i forhold til vores investeringer, og det giver en stor lykke i dagligdagen, at vi hverken er børsnoteret eller ejet af folk med en kortere tidshorisont end vores, siger Rasmus Normann Andersen, som netop har overtaget ledelsen i firmaet efter faderen Gert Normann Andersen, til Børsen.

Klart nej til investorer
En afkastningsgrad på 51,9 procent og et overskud på 88,1 millioner kroner samt et EBIT på 110,5 millioner kroner i regnskabsåret 2012/13 siger noget om fortsat succes i familiefirmaet.

Successen har ikke underligt affødt megen interesse fra investorer. Alle henvendelser bliver dog afvist - familieejet fortsætter i firmaet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093