23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
B. Nygaard Sørensen A/S
Mikkel Baastrup er blevet konstitueret som administrerende direktør hos B. Nygaard Sørensen A/S i stedet for Lars H. Nielsen.

B. Nygaard Sørensen A/S er en mellemstor entreprenørvirksomhed med ca. 100 medarbejdere, som udfører nybyggeri og renovering samt om- og tilbygninger i alle entrepriseformer for private og offentlige bygherrer.

Base Erhverv A/S
Kasper Løvstrup Nielsen er blevet udnævnt til salgschef hos Base Erhverv A/S.

Base Erhverv A/S blev etableret i foråret 2003, og hovedformålet er at udføre erhvervsbyggeri i hoved- og totalentreprise.

Dafa A/S
Bo Ankerfelt er blevet ansat som administrerende direktør hos Dafa A/S i stedet for Jacob Nordby,

Dafa A/S udvikler, fremstiller og leverer en bred vifte af produkter og totalløsninger, der tætner, dæmper og beskytter i byggeriet og industrien.

Dansk Håndværk
Erik Møbius er fratrådt som direktør hos Dansk Håndværk. Indtil en ny direktør er fundet overtager chefjurist Morten Frihagen den daglige ledelse af sekretariatet.

Dansk Håndværk er arbejdsgiverforening for små og mellemstore håndværksvirksomheder indenfor træ- og træindustri, byggeri, møbelproduktion og -reparation, snedker-, tømrer-, og trævirksomheder samt en lang række andre håndværksvirksomheder indenfor andre brancher i Danmark.

Gg Construction A/S
Morten Wergeland Brekke, Norge, er indtrådt som bestyrelsesformand hos Gg Construction A/S. Samtidig er Gregers Mogens Münter og Otto Frederik Spliid indtrådt i bestyrelsen i stedet for René Veggerby Hansen, Peter Stig Mikael Lager, Sverige, og Carl Von Rosen, Sverige (kilde: Børsen).

Gg Construction A/S markedsfører produkter til vej- og vandbygning.

Hansgrohe A/S
Hans Jürgen Kalmbach er indtrådt i bestyrelsen hos Hansgrohe A/S i stedet for Sigfried Gansslen (kilde: BIQ.dk).

Hansgrohe A/S producerer armaturer til bad og køkken.

Krüger A/S
Jacob Hartmann Nielsen er blevet ansat som afdelingsleder for Afløbsteknik Vest hos Krüger A/S (kilde: Berlingske Tidende).

Krüger A/S leverer teknologier, anlæg og viden til rensning af al slags vand til industrier og offentlige myndigheder.

Lindpro A/S
John Lind er blevet ansat som afdelingsleder for Lindpros nye afdeling i Aalborg for servicekoncepter til industri- og erhvervskunder. Samtidig er Klaus Eliasen blevet ansat som servicechef med ansvar for Lindpros nye vvs-afdeling i Aalborg.

Lindpro er en af Danmarks største el-installatørvirksomheder med hovedafdeling i Glostrup og 23 afdelinger fordelt over hele landet og organiseret i fem regioner.

MT Højgaard
Halldor P. Ragnarsson er blevet ansat som divisionsdirektør for MT Højgaard nye forretningsområde inden for højhuse (kilde: Jyllands-Posten).

MT Højgaard er en af Nordens største bygge- og anlægsvirksomheder.

Nki Kloak- og Industriservice A/S Jeanett Barnes Hansen og Michael Klitgaard Sørensen er indtrådt i bestyrelsen hos Nki Kloak- og Industriservice A/S (kilde: Børsen).

Nki Kloak- og Industriservice A/S beskæftiger sig blandt andet med kloakrenovering, -inspektion og –service.

Norisol A/S
Bernt Aldo Gunnar Mårtensson er udtrådt af bestyrelsen hos Norisol A/S (kilde: BIQ.dk).

Norisol A/S har kernekompetencer inden for isolering, stillads og overfladebehandling samt asbestsanering, aptering og indretning og facadeentrepriser.

Nova 5 Arkitekter A/S
Claus Lustrup Gade er indtrådt som bestyrelsesformand hos Nova 5 Arkitekter A/S i stedet for Jørgen Kreiner-Møller, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Lars Vind Scheerer indtrådt i bestyrelsen (kilde: BIQ.dk).

Nova 5 Arkitekter A/S er et arkitektfirma med kontor i København.

Saint-Gobain Distribution Denmark
Lars Fournais er fratrådt som administrerende direktør hos Saint-Gobain Distribution Denmark. Han stilling overtages midlertidigt af bestyrelsesformand Kåre Malo.

Saint Gobain står blandt andet bag VVS-kæden Brdr. Dahl og byggemarkedskæden Optimera.

Sika Footwear A/S
Hans Chresten Engelbredt er indtrådt som bestyrelsesformand hos Sika Footwear A/S i stedet for Jan Bendix (kilde: Børsen).

Sika Footwear A/S er leverandør af sikkerhedsfodtøj og arbejdssko.

Skydda
Paul Fredlund er blevet udnævnt til landechef for Skydda i Danmark i stedet for Erik Skovdal.

Skydda er en del af B&B Tools-koncernen, som forsyner industri- og byggesektoren i Nordeuropa med værktøj, fornødenheder og komponenter.

Solar A/S
Tore Håkonsson er med virkning fra 1. november blevet ansat som HR-direktør hos Solar A/S.

Solar er blandt Danmarks førende el-, vvs- og ventilationsgrossister.
Züblin A/S
Jesper Boilesen genindtræder som medlem af direktionen og bliver business unit manager for Ground Engineering & Civil Works/Fundering & Anlæg i Züblin A/S.

Züblin A/S er specialiseret i projektering og udførelse af projekter indenfor specialfundering og byggegruber samt totalentrepriser.

Aarsleff Rail A/S
John Szygenda er indtrådt i bestyrelsen hos Aarsleff Rail A/S i stedet for Hans Jørgen Sjelborg Krabbenhøft (kilde: Jyllands-Posten).

Aarsleff Rail A/S er et selvstændigt selskab, der samler alle banetekniske kompetencer fra Per Aarsleff A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14