23948sdkhjf

SJ Betongulve køber Emborg Industrigulve

Stifteren af SJ Betongulve overtager nu sin tidligere arbejdsplads, Emborg Industrigulve.
Gode kollegaer finder sammen igen, når Esbjergvirksomheden SJ Betongulve overtager Emborg Industrigulve i Jels.

Derved vender et velkendt ansigt tilbage til virksomheden. Steffen Jensen, som ejer SJ Betongulve sammen med Esben Bjerg Olesen, har tidligere arbejdet seks år for Emborg Industrigulve, inden han i 2011 gik solo i eget navn.

- Vi er meget glade for at kunne overtage Emborg Industrigulve. Virksomheden har gennem 25 år været særdeles velrenommeret, og er i branchen kendt for både kvalitet i arbejdet og kompetente medarbejdere, siger Steffen Jensen, som glæder sig til gensynet.

Den rette mand til at føre firmaet videre
Virksomhederne drives i første omgang videre i hver sit navn og bevarer afdelinger i henholdsvis Esbjerg og Jels. Medarbejderne i Emborg Industrigulve fortsætter alle.

- Steffen har en fin forståelse for kundernes behov og har på få år etableret sin egen virksomhed godt i markedet. Vi er sikre på, at han er den helt rette til at føre Emborg Industrigulve videre, siger Svend Erik Rasmussen, der lige som de øvrige medarbejdere i Emborg Industrigulve fortsætter i virksomheden.

Virksomhedsoverdragelsen er effektueret. Den tidligere ejer af Emborg Industrigulve Claus Lykke sælger på grund af langvarig sygdom.

SJ Betongulve og Emborg Industrigulve arbejder landsdækkende som underentreprenører på betongulve til industri, landbrug, P-huse og øvrigt byggeri, såvel offentligt som privat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078