23948sdkhjf

Sabetoflex-stifter bag nyt firma

Et nyt tagfirma ser dagens lys. Per Poulsen har sikret sig eneforhandling af den tyske tagfolie, Rhepanol, og etablerer Easy Flex Roofing.
Per Poulsen, der er manden bag Sabetoflex-inddækningerne, vil give håndværkerne et nyt produkt til værktøjskassen.

Han og nystiftede Easy Flex Roofing har indgået aftale med tyske FDT – Flachdach Technologie om at blive eneforhandler af det miljøvenlige tagfolie Rhepanol og går nu på markedet for at tilbyde et nemt og miljørigtigt alternativ til tagbelægning.

- FDT lever et stille liv. Nogle håndværkere har hørt om Rhepanol, men de har aldrig haft det i hænderne. Det er meget brugt i for eksempel Tyskland og Rusland, men FDT er på ingen måde offensive i forhold til salg og markedsføring. Det er en tilbageholdende virksomhed, så jeg har selv sparket døren ind hos dem, fortæller Per Poulsen.

Først Danmark – dernæst resten af Norden
Rhepanol-folien rulles direkte på det eksisterende tagpap eller et lignende produkt, men kan også bruges til nybelægning. De selvvulkaniserende egenskaber betyder, at der ikke skal bruges brænder på noget tidspunkt. Rhepanol er et syntetisk gummimateriale uden forurenende stoffer, og i en branche, hvor de miljømæssige krav til stadighed skærpes, ser Per Poulsen dette som en af produktets største styrker.

Easy Flex Roofing får base sammen med Sabetoflex i Roslev ved Skive og har ansat Thorkild Boutrup som salgskonsulent til det danske marked. Han kommer fra en lignende stilling hos Vento-Nordic og skal i første omgang skabe opmærksomhed om produktet:

- Ting tager tid, især når man lancerer noget helt nyt. Vi skal præsentere materialet, og demonstrere fordelene for både håndværkere, arkitekter og bygningskonstruktører. Nu går vi først i gang i Danmark, og derefter fastsætter vi strategien for resten af Norden, siger Per Poulsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095