23948sdkhjf

FedEx bygger i København

FedEx Express, datterselskab til amerikanske FedEx Corp, har taget første spadestik til en over 8.000 kvadratmeter stor fragtterminal i Københavns Lufthavn.
Byggeriet betegnes endnu en milepæl for FedEx Express’ vækst i Norden, hvor selskabet har åbnet otte nye stationer siden 2011.

Den nye terminal skal fungere som et hub for ind- og udgående fragt til Danmark, Finland, Norge og Sverige. Desuden vil rampe-, fragt- og sorteringsfunktionerne blive samlet på det samme sted, og medarbejderne vil få hjælp af et topmoderne automatisk sorteringssystem, som vil få håndteringen af forsendelserne til at køre glat og effektivt.

- Vi investerer i den nye fragtterminal for at give vores kunder i Norden endnu bedre forbindelse til Europa og resten af verden. København er det optimale valg, fordi byen har en stærk infrastruktur for fragttransport, og lufthavnen ligger centralt, siger Helena Jansson, der er vice president Finance for FedEx Express i Europa, Mellemøsten, Afrika og Indien.

Den nye fragtterminal kommer til at sortere 11.500 pakker om dagen. Den bliver over 8.000 kvadratmeter stor og skal håndtere 18 flyafgange og 170 lastbiler om ugen samt en bilpark på 36 biler, som skal hente og bringe pakkerne. Der vil komme til at arbejde cirka 120 ansatte på fragtterminalen.

Bygningen bliver opført i lufthavnens fragtområde nær Øresund og skal efter planen stå færdig i slutningen af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.064