23948sdkhjf

Nyt vand til 667 lejligheder på 11 måneder

Grundig planlægning og god dialog var opskriften, da beboere i 667 lejligheder i Gersagerparken i Greve fik nye brugsvandsanlæg installeret af Bravida.
Udskiftningen af brugsvandsanlæggene var
Fakta om projektet:
• BS61 administrerer 667 af de i alt 1.020 lejligheder i Gersagerparken i Greve

• Alle BS61’s lejligheder har fået udskiftet brugsvandsanlæggene

• Der er udskiftet vandmålere, armaturer, fordelingsledere til tappesteder og lodrette vandrør på tværs af etager

• 1 projektleder og op til 15 håndværkere har arbejdet på renoveringen.
bestilt af Boligselskabet 1961 (BS61), og det omfattende projekt blev gennemført på 11 måneder. Bravida stod for VVS-entreprisen, der omfattede udskiftning af vandmålere, armaturer og diverse rør.

Som resultat af det vellykkede projekt og gode samarbejde har BS61 indgået en serviceaftale med Bravida. Aftalen betyder, at Bravida fremover skal servicere samtlige VVS-anlæg i Gersagerparken.

15-30 lejligheder om ugen
Udskiftningen af de mange brugsvandsanlæg er foregået opgang for opgang, og med en hastighed af 15 til 30 lejligheder om ugen. Det har krævet en stor koordineringsindsats og grundig information til de mange beboere, så håndværkerne kunne få adgang til de enkelte lejligheder.

- Det har været helt afgørende, at vi kunne få adgang til alle lejligheder i en opgang, når vi skulle foretage udskiftningen af anlæggene. Sammen med BS61 har vi haft en rigtig god dialog med beboerne, og projektet er forløbet optimalt, fortæller overmontør Martin Larsen fra Bravida.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141