23948sdkhjf

Køb af vandbygningsfirma styrker COWI i USA

Opkøbet af det amerikanske vandbygningsfirma Ocean and Coastal Consultants skal styrke COWIs forretning inden for marin vandbygning og kystteknik i USA og internationalt.
Med kontorer i Connecticut, Massachusetts og New Jersey på den amerikanske østkyst bliver Ocean and Coastal Consultants (OCC) et vigtigt supplement til COWIs eksisterende vandbygningsaktiviteter på det nordamerikanske kontinent.

COWI har siden 1988 været til stede på den amerikanske vestkyst med datterselskabet Ben C. Gerwick i San Francisco. De to selskaber i USA har hver sin profil, men vil kunne berige hinanden, fortæller direktør for Vandbygning og kyster, Ole Juul Jensen, COWI:

- USA er et kæmpe land. Med kontorer på hver kyst styrker vi vores tilstedeværelse og forretning markant i Nordamerika. Videreudviklingen af vandbygningsforretningen i USA og internationalt sker i øvrigt i tæt samarbejde med COWIs sænketunnelekspertise, siger han.

Specialister i marin vandbygning og kystteknik
OCC er specialiseret indenfor marin vandbygning og kystteknik og har 45 medarbejdere. Firmaets nuværende ejer, Stanley White, fortsætter som direktør for OCC.

COWIs internationale forretning inden for vandbygning og kyster omfatter nu de fire kontorer i USA, hovedkontoret i Lyngby, Danmark, samt kontorer i Doha, Qatar og Dubai, U.A.E.

Med købet af OCC har COWI nu ca. 200 medarbejdere, der samarbejder om løsning af projekter i hele verden inden for vandbygning, kyster og sænketunneller.

Kilde: COWI A/S - www.cowi.dk


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109