23948sdkhjf

Vinduesfabrikker effektiviseres med ny RFID teknologi

Logodan effektiviserer produktionsmiljøerne for et stort antal vinduesproducenter i hele Skandinavien. En ny RFID teknologi medvirker bandt andet til en optimal styring af hele vareflowet, hvilket sikrer store effektivitetsgevinster.
Logodan A/S er leverandør til bl.a. et stort antal vinduesproducenter i hele Skandinavien, og det er blandt andet i dette produktionsmiljø, Logodan ser, at der er store effektivitetsgevinster at høste ved anvendelsen af den nye RFID teknologi.

Fejl og mangler opdages
Fejl eller mangler opdages og registreres automatisk, og der holdes styr på de steder, hvor delkomponenter skal erstattes eller justeres, inden det er for sent. Samtidig tilføres der automatisk information om de komponenter, der indgår i det endelige produkt.

- Fejl og mangler kan således elimineres, forklarer systemchef hos Logodan A/S, Jens Grøn.

Redskabet, der sikrer hurtig og sikker kommunikation mellem delkomponenten og ERP systemet, er en ny RFID løsning fra Logodan A/S, der udvikles i et samarbejde med IBS A/S.

Flere års erfaringer
Det er en flerårig erfaring, fra dels Logodan A/S som ERP leverandør i mange forskellige typer produktionsvirksomheder, og dels IBS A/S som nichevirksomhed inden for stregkode- generering og dataopsamling, der samles. Produktionsvirksomhederne høster således effekten af begge IT-firmaers kompetencer med at implementere innovative løsninger, der uden specielle tekniske forudsætninger kan anvendes af brugerne, og som gør sig synlige på bundlinien.

Med de nye produkter og RFID teknologien er Logodan A/S sammen med IBS A/S ved at være klar til at gøre RFID teknologien til virkelighed hos fremtidens produktionsvirksomheder.

Fordelene ved RFID teknologien
Fordelene for produktionsvirksomhederne ved at anvende den nye RFID teknologi er blandt meget andet, at man kan styre hele vareflowet. Det kan være fra ankomst til virksomheden og/eller gennem de enkelte processer til det færdige produkt. Under hele denne proces sker der løbende opsamling af informationer, som er knyttet til hver delkomponent.

Der er således en langt bedre mulighed for at planlægge, styre og følge op minut for minut, ja egentlig er det sekunder, der tales om.

Kilde: Logodan A/S / http://www.logodan.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109