23948sdkhjf

Vækstvinder: Nordjyske Holt Byg

Ud af 2600 tømrer- og snedkervirksomheder i Experian-analysen kan nordjyske Holt Byg kalde sig vækstvinder med positiv udvikling i både nettoomsætning og bruttoavance.
Experian-analysen afslører, at 116 ud af de deltagende 2600 tømrer- og snedkervirksomheder kan kalde sig vækstvirksomheder. En vækstvirksomhed har positiv udvikling i nettoomsætning/bruttoavance, i antallet af ansatte og i det ordinære resultat i de seneste tre regnskabsår. Det skriver ErhvervsBladet.

Vækstvinderen Holt Byg i Storevorde ved Aalborg, der laver det meste inden for tømrer- og snedkerarbejde, er på bare to år gået fra syv til 24 ansatte, samtidig med at bruttoavancen er vokset fra 1,9 til 7,4 mio. kr. fra 2004 til 2006. Det ordinære resultat er vokset fra beskedne 14.000 kr til 543.000 kr.

Carsten Holt tager den voldsomme vækst med ophøjet nordjysk ro - og det samme gør virksomheden for øjeblikket.

- Nu trækker vi vejret for at få styr på det hele. Fundamentet skal også passe til væksten. Jeg er lige begyndt på lederkursus og skal have lavet en plan for fremtiden. Men det er lige så meget for at få tænkt over, hvorfor jeg gør det her, hvad vi gør godt, hvad vi gør dårligt, hvad vi tjener penge på, og hvad vi taber på. Så kan det være, vi begynder at vokse igen om et par år, siger Carsten Holt Hansen til baldet.

Kilde: ErhvervsBladet – www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093