23948sdkhjf

Vinduer og døre i det digitale prøverum

Internetfirmaet Easy-net ApS har udviklet et system, der skal hjælpe husejere til at vælge de helt rigtige vinduer og døre til deres bolig.
Easy-net ApS har udviklet et program, der kan hjælpe danske husejere til at vælge de rette vinduer og døre til deres bolig. I øjeblikket er virksomheden ved at implementere løsningen i to virksomheder – målgruppen for det digitale prøverum er producenter og grossister, der producerer eller sælger døre og vinduer til private.

Systemet tager udgangspunkt i digitale fotos af den pågældende kundes hus og den pågældende virksomheds produkter. Kombinationen af de to gør, at kunden kan vurdere, hvilke af en virksomheds vinduer og døre, der klæder huset bedst.

- For en privat husstand er det en større investering at skifte vinduer, og samtidig er de nye vinduer også en væsentlig del af husets nye udseende. Derfor er det vigtigt, at husejeren træffer den rigtige beslutning i forhold til vinduestype og farve, siger Claus Rønnow, med-ejer af easy-net ApS, til ErhvervsBladet.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109