23948sdkhjf

Tidligere Skandek-ejer fører tagkoncept videre i nyt firma

Med det nystartede firma Tagelement A/S fører tidligere Skandek-ejer Peehr Ø. Svensson Skandek-konceptet videre. Det nye firma har ordrer til 10 millioner kroner.
CHR Concrete meddelte sidst i februar, at firmaet havde købt rettighederne til produktion, salg og markedsføring af SkanDek Tagelementerne i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Det skete efter aftale med kuratoren på konkursboet efter SkanDek Tagelementfabrik og den tidligere Skandek-ejer, Peehr Ø. Svensson, der ejer patentrettighederne til de unikke tagkasetter.

Læs mere: CRH overtager rettigheder til SkanDek-elementer

Først i juni meddelte CRH Concrete så, at planerne om overtagelse af produktionen af Skandek Ståltagelemtnter alligevel ikke blev til noget.

Læs mere: CRH Concrete dropper SkanDek-planer

Nu har Peehr Ø. Svensson så etableret et nyt selskab, der skal føre konceptet videre:

- Som ejer af patenterne har jeg pr. 20.06.2014 etableret selskabet Tagelement A/S som vil føre Skandek-konceptet videre, oplyser Peehr Ø. Svensson og tilføjer, at der de sidste fire uger er der kommet ordrer på Skandek ståltagelementer for cirka 10 millioner kroner til Tagelement A/S.

- Der er i første omgang ansat tre specialister, som alle har mindst 10 års erfaring i projektering og udførelse af Skandek, og vi vil derfor kunne rådgive omkring Skandek Ståltagelementer som hidtil, skriver Peehr Ø. Svensson.

Skandek Ståltagelement er blevet produceret til cirka 700.000 m² tage i Danmark, Norge, Island, England, Færøerne og Grønland. Sidste store projekt med Skandek Ståltagelementer er leveret til Ikea i Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112