23948sdkhjf

Sight-seeing med arkitektur på programmet

Den voksende interesse for dansk arkitektur kan mærkes for Scaledenmark, der guider udenlandske arkitekter og designere rundt i hovedstaden og Øresundsregionen for at se på dansk arkitektur.
Udenlandske arkitekter og designere tiltrækkes af dansk arkitektur, og det har Scaledenmark formået at udnytte.

Scaledenmark laver skræddersyede sight-seeing ture, der giver udenlandske arkitekter og designere et indblik i, hvorledes vovede arkitekttegninger bliver til vovede bygninger; hvordan dansk by-planlægning foregår; og hvordan København og Malmø langsomt er ved at smelte sammen til én region, skriver dagbladet Børsen.

Det er arkitekterne Bo Christiansen og Vibeke Grupe Larsen, der står bag Scaledenmark, og virksomhedens mission er klar.

- Man får ikke den fulde historie, hvis man går gennem byen på egen hånd. Der er jo mange aspekter ved et byggeri, man ikke kan se på facaden. Vi leverer hele konteksten, den kulturelle, politiske og samfundsmæssige. Vi giver et indblik i det enkelte bygningsværk ud fra vores profession som arkitekter, siger Bo Christiansen til avisen.

Sidste år tog Scaledenmark i mod ca. 25 hold udenlandske arkitekter og designere. I år forventes antallet at ligge på 30 – 40 hold med 12 til 40 deltagere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094