23948sdkhjf

Professionel rådgivning og sparring

Ivan Høeg Consult er etableret i 2002 med det formål at tilbyde virksomheder rådgivning og sparring indenfor bl.a. følgende områder: Forretningsudvikling, salgssupport, eksport og interna-tionalisering samt bestyrelsesarbejde.
En shipping uddannelse og 34 års baggrund i en international orienteret virksomhed har givet omfattende viden og bred indsigt i virksomhedsdrift og forretningsudvikling generelt – herunder specielt emnet internationalisering og markedsforhold.

Forretningsudvikling
Flere års samarbejde med diverse Erhvervskontorer, Erhvervsservicecentre og TIC har medført, at der er udført adskillige projektforløb for virksomheder.

Efter vedtagelsen af kommunalreformen er der vendt op og ned på Danmarkskortet, men Ivan Høeg Consult tilbyder naturligvis stadig assistance vedrørende løsning af specialopgaver indenfor forretningsudvikling.

Eksportforberedelse
Danmarks Eksportråd tilbyder små og mellemstore virksomheder (SMV'ere) individuel rådgivning og sparring med en erfaren konsulent vedrørende eksport, sourcing eller andre internationale aktiviteter.

Ivan Høeg Consult har de seneste år arbejdet med internationalisering for mere end 50 virksomheder og fungerer i år som selvstændig ekstern eksportforberedelses-konsulent for Danmarks Eksportråd i Region Nord- og Midtjylland indenfor de ”generelle brancher”.

Et rådgivningsforløb med Ivan Høeg Consult består af 3-4 møder og munder ud i en konkret ”Handlingsplan for Internationalisering”. Planen kan samtidig danne grundlag for at blive godkendt til Danmarks Eksportråds Eksportstartprogram.

Eksportforberedelse finansieres af Danmarks Eksportråd og er gratis for virksomheder med færre end 50 ansatte og under 50 mill. kroner i omsætning.

Industrialiseringsfonden for Udviklingslande
Siden marts 2006 har Ivan Høeg Consult været tilknyttet IFU (Industrialiserings-fonden for Udviklingslande) som selvstændig ekstern konsulent. Der tilbydes her globaliseringsassistance til små og mellemstore danske virksomheder.

Tilbuddet omfatter et Globaliserings Check, hvor virksomhedens nuværende situation drøftes ud fra et globalt synspunkt. Dette kan følges op af et Projekt Planlægnings møde, såfremt virksomheden har en ide til et konkret projekt i forbindelse med etablering i et udviklingsland.

Bestyrelsesarbejde
Ivan Høeg Consult beskæftiger sig med flere andre interessante opgaver, som f.eks. bestyrelsesarbejde - et område der satses en del på. Endvidere arbejder virksomheden med generel salgssupport, markedsundersøgelser, kundesøgning og kundekontakt, leverandørsøgning og leverandørkontakt og oversættelser (engelsk/tysk). Læs mere herom på firmaets hjemmeside .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109