23948sdkhjf

Arkitektoniske altaner

Spændende arkitektur forenes med funktionelle trapper og altaner med flytbare skodder, som giver stor brugsværdi for beboerne i etagebyggerier.
I et nyt byggeri, hvor firmaet HB Trapper & Stål har leveret skodder, altanadskillelser, altaner og værn, har arkitektfirmaet Arkitema kombineret altaner i hele lejlighedernes bredde med flytbare skodder i fronten af altanen. Og dette giver en spændende facade, samtidig med at beboerne altid kan finde skygge for solen.

Slut med nabo-kig og træk
- Skodderne er udført i en kombination af stål og lameller i hårdttræ, som er lette at vedligeholde. Det samme gælder adskillelsen mellem altanerne, som sørger for at nabo-indkig undgås. Og som en ekstra bonus giver den også læ for vinden uden at give den træk, som ofte kommer med hele plader i adskillelser, fortæller direktør Karsten Vang, HB Trapper & Stål og fortsætter:

- Vi ser, at værn på altaner udføres i større og større grad, som meget transparente værn i en kombination af stål, glas og hårdttræ. Altaner kan, når de vælges i stål, leveres færdige fra vor egen fabrik i Danmark med hårdttræsgulv, værn i glas og håndlister af træ monteret. Og det gør selvfølgelig montagen både hurtigere og billigere, slutter Karsten Vang.

En ny spændende trend inden for indretning af altaner er flytbare skodder til afskærmning for solen, som med spændende arkitektur forenes med stor brugsværdi for beboerne.
På byggemessen BYG07 i Messecenter Herning, som afholdes fra den 17. - 20. april 2007, udstiller HB Trapper & Stål trapper, altaner og gelænder i stål, glas og træ til individuelle bolig- og erhvervsbyggerier i Hal M stand M 9574.

HB Trapper & Stål A/S er Danmarks førende producent af ståltrapper, med bred erfaring i design, konstruktion og håndværksmæssig udførelse af ståltrapper, altaner, elevatortårne m.v. til alle formål, som leveres til hele Norden samt Tyskland. Firmaet beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere og har eget fabriksanlæg og konstruktionsafdeling med tegnestue samt salgskontorer i både Herning og Gentofte.

Kilde: HB Trapper & Stål - www.hb-trapper.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078