23948sdkhjf

Smukke og dekorative træpaneler fra Woodpanels

Woodpanels' paneler i fyrretræ er smukke og dekorative overalt i boligen, såvel i det nye eller ældre hus som i fritids- og sommerhuset.
Panelerne kan monteres ubehandlet, så de med tiden får en naturlig patina med et rustikt udseende. De kan naturligvis også males i netop den farve, der passer dig og rummet bedst.

Woodpanels' vægpaneler er nemme at montere. I hver pakke er der alle nødvendige beslag og afslutningslister samt fyldestgørende monteringsvejledning. Panelerne monteres med skjulte beslag uden synlige søm eller skruer.

Woodpanels' vægpaneler leveres i standardmål: Højde 104 cm x længde 164 cm eller efter ønske ved større ordrer.

Vores produktion foregår på en avanceret maskinpark, der løbende opdateres og udbygges. Dette er med til at sikre en stor effektivitet og præcision samt korte leveringstider. Vi tilbyder en rationel arbejdsproces på vores moderne fabrik, og Woodpanels' krav til kvalitet er kundens garanti for overholdelse af leveringsaftaler.

Alle produkter, der forlader fabrikken, er under løbende kvalitetskontrol.

Der er vores mål er, at være byggebranchens foretrukne samarbejdspartner og underleverandør. Vi er centralt beliggende i Ans i hjertet af Jylland.

Woodpanels ejes af Arne Kirkegaard, og startede i 1998. Han har en håndværksmæssig uddannelse inden for træbranchen, kombineret med videregående teknisk/teoretisk uddannelse.

Siden starten har Woodpanels været inde i en stabil vækst, og medarbejderstaben og maskinparken er løbende blevet udvidet.

Kilde: Woodpanels - www.woodpanels.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078