23948sdkhjf

Multihus i Stouby en realitet

Lokale- og Anlægsfonden har netop besluttet at bevilge 2,4 mio. kr. i støtte til en ny, stor tilbygning til Stoubyhallen, og dermed får byen et nyt flot multihus.
Lokale- og Anlægsfonden, der uddeler tips- og lottomidler til idræts- og kulturbyggeri, har netop besluttet at bevilge 2,4 mio. kr. i støtte til opførelsen af en 450 m2 stor tilbygning til Stoubyhallen, og dermed er finansieringen af multihuset faldet på plads.

Ved at slå Stoubyhallen sammen med den nye bygning forventes det, at der skabes en synergieffekt med en lang række aktiviteter. Udover idrætsforeningerne vil multihuset blive tilholdssted for bl.a. borgerforeninger, spejdere, en skakklub, jagt- og fiskerforening, pensionistforening og en biografforening, der vil vise film i de nye bygninger.

Den nye tilbygning kommer bl.a. til at indeholde en 210 m2 stor aktivitetssal, der kan deles op med en foldevæg. Salen ligger op til den eksisterende idrætshal og er adskilt med en glasvæg og en dobbeltdør. Ved at lukke foldevæggen kan en del af aktivitetssalen gøres til en del af husets café og opholdsareal og i sommerhalvåret give adgang til et lunt sydvestvendt hjørne til udendørs ophold. På 1. sal bliver der skabt et 100 m2 stort motionsrum, som bl.a. skal bruges til gymnastik, yoga og ældreidræt.

Direktør i Lokale- og Anlægsfonden, Torben Frølich, mener, at projektet er gennemtænkt.

- Projektet er et godt eksempel på, hvordan en traditionel idrætshal kan tilføres en ny funktion, som aktivitets- og forsamlingshus. Lokale- og Anlægsfonden lægger stor vægt på at støtte projekter, der skaber muligheder for, at mennesker med mange forskellige interesser kan mødes i de samme fysiske rammer. Multihuset i Stouby lægger op til mange forskellige aktiviteter, siger Torben Frølich.

Tilbygningen er tegnet af Albertsen & Flarup Arkitekter.

Kilde: Lokale- og Anlægsfonden - www.loa-fonden.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094