23948sdkhjf

Asien efterspørger danske entreprenører

Danmarks førende bygge- og anlægsvirksomhed, MT Højgaard, mærker stærk interesse internationalt for virksomhedens bygge- og anlægsekspertise - også på så eksotiske steder som Sri Lanka og på Maldiverne.
Det asiatiske bygge- og anlægsmarked efterspørger særligt MT Højgaards kompetencer inden for marine- og vandforsyningsanlæg.

Den danske entreprenørbranche har traditionelt altid haft aktiviteter udenfor landets grænser. I øjeblikket oplever Danmarks førende bygge- og anlægsvirksomhed, MT Højgaard, en stærk stigende interesse for virksomhedens kompetencer i lande meget langt fra Danmark.

Asiatiske lande som Maldiverne, Sri Lanka, Bangladesh og Vietnam bliver stadig større kunder i MT Højgaards udlandsafdeling. Divisionsdirektør i MT Højgaard, Ole Steen Christensen, forklarer her hvorfor:

- Den primære årsag til, at den udenlandske efterspørgsel stiger, skyldes, at vi har udviklet nogle særlige kompetencer inden for blandt andet marine anlæg og vandforsyningsanlæg, og ikke mindst fundamenter til havvindmølleparker, hvor vi er blandt de førende i verden, vurderer divisionsdirektøren.

MT Højgaards udlandsaktiviteter udgjorde 17% af koncernens samlede omsætning i 2006. Dette forventer koncernen at øge til 20% i 2007.

Kilde: MT Højgaard - www.mthojgaard.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125