23948sdkhjf

Industrielt byggeri i fokus på ScandBuild

ScandBuild er Skandinaviens nye byggefagmesse, som i dagene 17.–19. april fokuserer på nogle af branchens vigtigste og mest aktuelle spørgsmål. Et af disse er det industrielle byggeri – en byggeteknik i fremmarch, hvor Skandinavien i dag er førende.
På ScandBuild, den 17.–19. april i Bella Center, bliver det industrielle byggeri belyst både på scenen og hos udstillerne.

Et af de største projekter inden for industrielt byggeri er boligområdet Annestad i udkanten af Malmø, hvor cirka 1.600 lejligheder bliver produceret på fabrik og monteret på stedet.

Ulf Åberg, der er en af foregangsmændene inden for industrielt byggeri, vil tale om det industrielle byggeris muligheder på ScandBuilds scene tirsdag den 17. april klokken 13.00. Dér svarer han på spørgsmål om, hvorfor man bør bygge industrielt, hvordan man gør for at blive succesfuld inden for industrielt byggeri, og hvordan slutresultatet kan blive.

Foredrag og konferencer på ScandBuild om industrielt byggeri

ScandBuild præsenterer et interessant sceneprogram alle messedage. For eksempel bliver det industrielle byggeri behandlet i flere af foredragene og konferencerne.

• Industrielt byggeri med succesfuldt resultat, foredrag med Ulf Åberg, BAU-HOW AS, tirsdag 17/4 13.00 på scenen.

• Industrielt byggeri – muligheder og faldgruber, foredrag med Fredrik Anheim, NCC, onsdag 18/4 11.00 på scenen.

• Det moderne træbyggeri, foredrag med Sveriges Träbyggnadskansli, tirsdag 17/4 12.00, onsdag 18/4 13.00 samt torsdag 19/4 10.00 på scenen.

• Træbygningsdag, Sveriges Träbyggnadskansli og Træbranchens Oplysningsråd i Danmark, konference, tirsdag 18/4, 10.00–16.00.

For yderligere information: www.scandbuild.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.284