23948sdkhjf

Byg bro mellem Jylland og Sjælland

I stedet for at spilde penge på en fast forbindelse mellem Tyskland og Danmark, mener trafikforsker, at en bro mellem Jylland og Sjælland vil dække et større behov.
Danskerne vil få mere ud af en forbindelse mellem Kalundborg og Jylland over Samsø end en fast forbindelse til Tyskland. Både forskere og politikere er enige om at en sådan forbindelse er mere interessant og vil være med til at bevare Danmark som et land i balance – rent vækstmæssigt set. Det skriver Morgenavisen Jyllandsposten.

- I stedet for at spilde en masse milliarder på en Femerbro bør man bruge pengene på at løse nogle af de trafikproblemer, som vi har i Danmark. Det logiske vil være at forbinde de to geografiske og økonomiske knudepunkter i Danmark med en bro fra Kalundborg over Samsø til Jylland, formentlig lidt syd for Århus, siger trafikforsker Uffe Jacobsen.

Direktør Niels Buus kristensen fra Danmarks Transport Forskning mener, at forbindelsen vil være en spændende udbygning til det allerede eksisterende net at veje og broer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078