23948sdkhjf

Silkeborg-VVSer indgår aftale på 60 lejligheder

Fra 1. maj og frem til efteråret 2015 arbejder medarbejdere fra Bent E Andersen VVS med en totalrenovering af VVS-installationerne i 60 af AAB Silkeborgs lejligheder.
Bent E Andersen VVS i Silkeborg har netop indgået aftale om totalrenovering af VVS-installationerne i 60 lejligheder i AAB Silkeborgs afdeling 1 med projektets hovedentreprenør, Jørgen Friis Poulsen A/S fra Herning.

Entreprisen, som også indeholder en del blikkenslagerarbejde, har opstart den 1. maj, og arbejdet ventes at løbe frem til efteråret 2015.

- Da der samtidig er fuld beskæftigelse i serviceafdelingen, ser fremtiden lys ud og vi forventer at ansætte yderligere medarbejdere i løbet af foråret og sommeren, oplyser Steen Ole Nielsen fra Bent E. Andersen A/S.

AAB Silkeborgs afdeling 1 består i dag af 60 boliger. I forbindelse med renoveringen vil der ske en sammenlægning af lejligheder, så der fremover bliver 51. Alle lejligheder får større badeværelser og køkkener samt en stor altan. Endvidere bliver lejlighederne ført energimæssigt up to date. Endelig etableres elevatorer i fire opgange, og lejlighederne i disse opgange bliver tilgængelighedslejligheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125