23948sdkhjf

Dansk Byggeri advarer mod falsk Byg Garanti-logo

Dansk Byggeri advarer i annoncer mod byggevirksomheder, som markedsfører sig med at være omfattet af Byg Garantiordning uden at være det.
Når private kunder skal have ombygget huset, er det en fordel at entrere med en håndværker, som er omfattet af Byg Garantiordning. Hermed er forbrugerne - med visse undtagelser – dækket for tab som følge af fejl og mangler ved håndværksarbejde udført af medlemmer af Dansk Byggeri.

Ordningen er velkendt og mange kunder efterspørger håndværkere, som er omfattet af garantiordningen. På den baggrund tager enkelte virksomheder, som ikke er medlem af Dansk Byggeri, chancen og reklamerer falsk med, at de er omfattet af den efterspurgte ordning.

Det får nu Dansk Byggeri til i annoncer at advare kunderne i de tilfælde, hvor snyderiet opdages.

- Der bliver naturligvis taget retlige skridt mod de virksomheder, som ”pryder sig med lånte fjer”. Det er kun medlemmer af Dansk Byggeri, som er omfattet af Byg Garantiordning, og det er derfor forholdsvis nemt for organisationen at afsløre de virksomheder, som ulovligt anvender Byg Garanti-logoet i annoncer og markedsføring, siger advokat Morten Søjborg, Dansk Byggeri.

Advarsel om murerfirmaet LN Byg
Dansk Byggeri har netop indrykket en advarsel mod murerfirmaet LN Byg, som den 27. december 2006 i Susålandets Avis uberettiget markedsfører sig med logoet for Byg Garantiordning. LN Byg er ikke medlem af Dansk Byggeri, og arbejde udført af LN Byg er derfor ikke omfattet af Byg Garantiordning.

- Dansk Byggeri sender hermed en advarsel til alle, der påtænker at entrere med LN Byg i tillid til, at virksomheden er omfattet af Byg Garanti, siger advokat Morten Søjborg og fortsætter:

- Samtidig vil vi med den annoncerede advarsel give alle, som – netop i tillid til, at virksomheden er omfattet af Byg Garanti - har entreret med LN Byg, mulighed for at henvende sig til Dansk Byggeri, hvor vi står til rådighed med information om deres retsstilling.

På danskbyggeri.dk kan man søge på medlemsvirksomheder og få at vide om en given virksomhed er medlem af Dansk Byggeri og således omfattet af Byg Garanti. Her kan man også finde mere information om garantiordningen.

Kilde: Dansk Byggeri

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11