23948sdkhjf

Vinder i Hørsholm Bymidte afsløres

Afgørelsen af, hvordan det sydlige byggefelt i Hørsholm Bymidte skal se ud, offentliggøres den 9. april 2014.
Ved Hørsholms Kommunes Masterplan fra 2007 satte Kommunalbestyrelsen udvikling af Hørsholm Bymidte på dagsordenen. Gågaden er ved at stå klar efter en omfattende omlægning og fornyelse og Kulturhus Trommen er under ombygning.

Ombygningen af biblioteket og musikstedet Trommen i Hørsholm til et egentligt kulturhus er udført med Botica Entreprise som entreprenør. Byggeriet er tegnet af Arkitema.

Læs mere: Botica omdanner bibliotek til kulturhus

Nu kommer afgørelsen af, hvordan det sydlige byggefelt i Hørsholm Bymidte skal se ud.

Vinderforslag præsenteres onsdag
Vinderprojektet skal bruges som udgangspunkt for, at Hørsholm Kommune kan udarbejde en ny lokalplan for området. Lokalplanen forventes færdig i starten af næste år, hvorefter byggeriet vil kunne gå i gang.

Projektforslagene og vinderprojektet afsløres ved en reception onsdag den 9. april kl. 16.30 i Kulturhus Trommens foyer, Bibliotekstorvet 1, 2870 Hørsholm.

Fakta
I april 2013 satte Hørsholm Kommune byggefeltet i Hørsholm Bymidte til salg med en mulighed for at bygge 4.500 m².

Fristen for afgivelse af tilbud, der indgik i præmieringen, udløb den 30. august 2013. Ved udløb af fristen havde Hørsholm Kommune modtaget i alt seks tilbud.

Alle de indkomne tilbud har været forelagt bedømmelseskomitéen, som Kommunalbestyrelsen har nedsat og består af medlemmer af Økonomiudvalget samt Miljø-og Planlægningsudvalget.

Byggeriet forventes at starte i 2015 og forventes afsluttet cirka medio 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14