23948sdkhjf

Ombygning af stationsplads i Rungsted

Den østlige plads ved Rungsted Kyst Station skal ombygges til gavn for pladsens brugere. Ombygningen ventes at gå i gang i løbet af sommeren.
Kommunalbestyrelsen i Hørsholm Kommune har besluttet, at stationspladsen på den østlige side af Rungsted Kyst Station skal ombygges.

Ombygningen skal sikre god adgang til busserne og skabe bedre cykelparkeringsmuligheder samt bedre og sikrere afsætningsmuligheder og forhold omkring adgangen til Rungsted Skole.

- Vi forventer at få en flot ny stationsplads, hvor forholdene bliver meget bedre for både busserne, skolebørnene og andre bløde trafikanter. Vi ser frem til en forbedring af de nuværende noget kaotiske forhold med blandingen af store busser og små skolebørn på en plads med dårlige oversigtsforhold, udtaler formand for Miljø- og planlægningsudvalget Peter Antonsen.

Byggestart til sommer
Projektet har et samlet budget på 5 millioner kroner og er støttet på 2,5 millioner kroner fra Trafikstyrelsens Fremkommelighedspulje, har til formål at støtte projekter, der gør den kollektive bustrafik mere konkurrencedygtig og attraktiv, ved at øge bussernes fremkommelighed og forbedre sammenhængen mellem transportmidler.

Det forventes, at første spadestik bliver taget i løbet af sommeren 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094